« Tillbaka Tillbehör - Hjälmar - Barn/junior

klicka ovan för att förstora bilden!

749,00 kr
   

Lazer Gekko MIPS

Populära juniormodellen Lazer Gekko MIPS ingår i den nya generationens hjälmar med lite generösare täckning som ger bättre skydd vid tinningarna och över bakhuvudet, vilket ser till att din minsting tryggt och säkert kan upptäcka världen på två hjul. 

Med det extremt lätthanterliga Lazer Autofit Retention System anpassar sig hjälmen helt automatiskt efter huvudets form och sitter därmed alltid perfekt - dessutom både smidigt, säkert och bekvämt. Det är bara att sätta hjälmen rå rätt plats och sedan låta smidiga Autofit göra resten av jobbet. Denna version har dessutom ett grönt spänne som är självutlösande.

Tack vare flera ventilationshål har hjälmen ett effektivt luftflöde, vilket ser till att den känns behaglig även på lite längre rundor och i tryckande sommarvärme. Den integrerade skärmen ger inte bara ett tilltalande utseende, utan den håller också solen borta ur ögonen. 

Den här versionen är dessutom försedd med MIPS teknologi som tar säkerheten till högre nivåer, kortfattat ger det ökat skydd mot rotationsvåld och minskar på så sätt risken för allvarliga hjärnskador. Lazer har ansträngt sig för att göra Gekko riktigt säker, allt för att din lilla cyklist ska vara så trygg som möjligt och att du som förälder inte ska behöva bekymra dig om skyddet... som ju alltid finns där! 

MIPS - Ger dig ett utökat skydd mot skadliga rotationskrafter
In-Mold konstruktion
Autofit Retention System - Anpassar hjälmen automatiskt efter huvudets form
Utökat skydd för bakhuvud och tinningar
Integrerad skärm som skyddar mot bländande solstrålar 
Generösa ventilationshål ser till att barnet kan hålla huvudet kallt i alla lägen
Kompatibel med LED-lampa baktill (ingår ej)

Storlek 50-56cm

Art nr: BLC2207888419
   
Lagerstatus: Finns i lager
Antal: