« Tillbaka Tillbehör - Pedaler med clips

klicka ovan för att förstora bilden!

6.399,00 kr
   

Garmin Vector 3S

Vector 3S, pedaler från Garmin med inbyggd effektmätare. Att träna med en wattmätare har på bara några år gått från att vara något för proffsen till ett populärt sätt att effektivisera sin träning även för motionärer. Garmins pedaler med wattmätare är en av produkterna som gjort tekniken tillgänglig för alla. 

Flytta mellan cyklarna
Prisvärd effektmätning med bra mätprecision och som enkelt kan flyttas mellan olika cyklar. Vector 3S är som namnet antyder den tredje versionen av Garmin Vector, alla som sett tidigare versioner noterar nog direkt att den något klumpiga podden som tidigare satt mellan pedal och vevarm nu är borta. Garmin har integrerat allt i pedalkroppen.

Helt ny pedalkropp
Till version tre har Garmin också utvecklat nya nållager och en helt ny pedalkropp med nya klossar. Tekniken är också delvis ny och Vector 3S kan kommunicera både med Bluetooth Smart och ANT+.

Fler mätpunkter
Mäter total kraft, cyklingsdynamik och kadens. Alla uppdateringar sköter du trådlöst från mobilen. I sin tredje version av Vector har Garmin lyckats skapa den smidigaste wattmätaren som finns för cykel. I kombination med exakta mätningar och användarvänlig teknik blir Vector 3S en vinnare. 

- 324 gram paret
- Bluetooth Smart
- ANT+
- Upp till 120 timmars batteritid
- Nållager
- Maxvikt cyklist: 105 kg
- Uppdateras enkelt via smartphone
- Garmin Connect

Art nr: 010-01787-01
   
Lagerstatus: Finns i lager
Antal: