« Tillbaka Tillbehör - Pedaler med clips

klicka ovan för att förstora bilden!

7.549,00 kr
   

Garmin XC100

De för 2021 sprillans nya effektmätarpedalerna Garmin Rally kommer också i ett SPD-utförande! Första gången någonsin! YAY! Så nu kan du som kör MTB, eller Gravel, eller Cyclocross, också ta del av wattmätning och dem nya möjligheterna som det innebär. Här i utförande med avkänning på både höger och vänster pedal och med Shimano SPD pedal och kloss. XC100 mäter total total kraft i watt och kadens - valet för dig som söker den prisvärda kraftmätaren. 

Istället för att mäta kraften på båda pedalerna mäter Rally XC100 endast på ena sidan. Avvikelsen mot att mäta på båda pedalerna är marginell, plus att råkar man vara starkare på ena benet så är det så - inget att träna bort. Och naturligtvis kan man här samtidigt pressa prislappen rejält. På XC100 kan man dessutom installera den flyttbara spindeln i en annan pedalkropp om du vill ha olika pedalkroppar till olika cyklar. Naturligtvis är sensorn integrerad i pedalen och det är nu enklare än någonsin att komma igång med wattmätning, eller att skifta mellan olika cyklar. Ett system som funkar klockrent, är användarvänligt och inte kostar som en rymdresa.


Data skickas med ANT+/Bluetooth och pedalerna är kompatibla med alla enheter som har det. Hela systemet är lätt att komma igång med och är naturligtvis helt trådlöst. Mäter effekt vid pedalen - där kraften tillämpas. Eftersom det är en pedal får man kadens på köpet. Integreras helt med Garmins ecosystem för enkel åtkomst av dataanalys, mjukvara eller inställningar som uppdateras via kompatibla Garmin klockor, Edge® cykeldatorer och Garmin Connect. Utnyttja kraften i Garmin Connect för att få träningscontent och träningsdata där du vill ha den för analys på tredje parts plattformar som t.ex. Strava, TrainingPeaks, och TrainerRoad.
Installeras precis som en vanlig pedal och är enkel att flytta mellan cyklar
Batteritid: Upp till 120 timmar (4xLR44/SR44).
Vikt: 451 gr.
Noggrannhet: +/- 1,0%
Pedal-/klosstyp: Shimano SPD (klossar ingår)
Q-factor: 53 mm (55 mm with 2 mm bricka)
Justerbar mekanism. Ja
Kommunikation: ANT+ och Bluetooth

Art nr: 010-02388-05
   
Lagerstatus: Finns i lager
Antal: