« Tillbaka Tillbehör - Pedaler med clips

klicka ovan för att förstora bilden!

12.899,00 kr
   

Garmin XC200

De för 2021 sprillans nya effektmätarpedalerna Garmin Rally kommer också i ett SPD-utförande! Första gången någonsin! YAY! Så nu kan du som kör MTB, eller Gravel, eller Cyclocross, också ta del av wattmätning och dem nya möjligheterna som det innebär. Här i utförande med avkänning på både höger och vänster pedal och med Shimano SPD pedal och kloss. XC200 mäter total kraft, kadens, vänster vs höger balans och var i pedalrörelsen som du utövar kraft - valet för dig som verkligen vill ha koll på din data och kunna effektivisera sina ansträngningar. Nu kan man dessutom installera den flyttbara spindeln i en annan pedalkropp om du vill ha olika pedalkroppar till olika cyklar.

Naturligtvis är sensorerna integrerade i pedalerna och det är nu enklare än någonsin att komma igång med wattmätning, eller att skifta mellan olika cyklar. Ett system som funkar klockrent, är användarvänligt och inte kostar som en rymdresa.

Rallypedalerna kan, oberoende av varandra, mäta kraft från varje ben och rapportera total kraft samt balansen mellan höger och vänster ben.
Data skickas med ANT+/Bluetooth och pedalerna är kompatibla med alla enheter som har det. Hela systemet är lätt att komma igång med och är naturligtvis helt trådlöst. Mäter effekt vid pedalen - där kraften tillämpas. Eftersom det är en pedal får man kadens på köpet. Integreras helt med Garmins ecosystem för enkel åtkomst av dataanalys, mjukvara eller inställningar som uppdateras via kompatibla Garmin klockor, Edge® cykeldatorer och Garmin Connect. Utnyttja kraften i Garmin Connect för att få träningscontent och träningsdata där du vill ha den för analys på tredje parts plattformar som t.ex. Strava, TrainingPeaks, och TrainerRoad.
Installeras precis som en vanlig pedal och är enkel att flytta mellan cyklar
Batteritid: Upp till 120 timmar (4xLR44/SR44).
Vikt: 444 gr.
Noggrannhet: +/- 1,0%
Pedal-/klosstyp: Shimano SPD (klossar ingår)
Q-factor: 53 mm (55 mm with 2 mm bricka)
Justerbar mekanism. Ja
Kommunikation: ANT+ och Bluetooth

Art nr: 010-02388-04
   
Lagerstatus: Finns i lager
Antal: