« Tillbaka Tillbehör - Trainers

klicka ovan för att förstora bilden!

9.199,00 kr
   

Elite Direto X

Elite har uppdaterat Direto X från föregångaren Direto, nu är den 50% tystare, mer exakt wattmätare +/- 1.5% och ökat backsimuleringen till 18%.

Med ett motordrivet motstånd på 2100 watt, en möjlighet att simulera backar upp till 18% och kompabilitet med tredjepartsappar som Zwift, Trainerroad och många fler är det bara att koppla upp dig till datorn, paddan eller Tv:n och uppleva en helt ny värld där du kan ta träningen till en helt ny nivå.

Den unika OTS momentsensorn är en inbyggd wattmätare och mäter dina watt med +/- 1,5% noggrannhet. Att trainern är directdrive innebär att du plockar bort cykelns bakhjul och slipper dels oljudet från klassiska trainers men också slitage på bakhjulet. Den allsidiga bodyn på trainern är kompatibel med 9/10/11-delat Shimano/ Sram. För Campagnolo krävs att man köper till en adapter. Vad gäller snabbkoppling medföljer adapter för vanlig snabbkoppling och för genomgående axel 142x12 mm. Trainern monteras snabbt ihop på några minuter och går enkelt att fälla ihop vid avslutat träningspass.


- Tyst
- Automatiskt motstånd
- Direktdriven (endast kassett krävs, ingår ej)
- Kompatibel med tredjepartsappar
- Bluetooth Smart, ANT+ och FE-C
- Realistiska backar med simulering upp till 18%
- OTS effektmätare +/- 1,5% noggranhet
- Mäter hastighet, kadens och watt
- Max bromskraft 2100 watt
- Kompatibel med landsväg och MTB, Shimano och Sram: 9, 10 & 11-del
- Zwift Certifierad

Art nr: EL0171007     Lagerstatus: Finns i lager
Antal: